Servicii pentru proprietari

La Opus Estate, oferim o gamă cuprinzătoare de servicii concepute pentru a satisface toate nevoile dumneavoastră în domeniul imobiliar de lux. Cu o înțelegere profundă a pieței și un angajament ferm pentru excelență, ne străduim să vă oferim o experiență excepțională și fără probleme. Indiferent dacă doriți să cumpărați, să vindeți sau să investiți într-o proprietate de lux în partea de nord a Bucureștiului, echipa noastră dedicată este aici pentru a vă ajuta pe tot parcursul procesului.

1. Achiziționarea Proprietăților:

Ne specializăm în ajutarea clienților noștri să găsească casele de vis sau proprietățile de investiții în prestigioasa parte de nord a Bucureștiului. Rețeaua noastră extinsă și cunoștințele noastre de piață ne permit să identificăm și să vă prezentăm o selecție atent selecționată de proprietăți de lux care corespund cerințelor dumneavoastră specifice. De la vile elegante la penthouse-uri exclusive și proprietăți impunătoare, avem acces la cele mai excepționale proprietăți din regiune.

 
 

2. Listarea și Promovarea Proprietăților:

Dacă doriți să vindeți proprietatea dumneavoastră de lux, Space Estates este partenerul de încredere de care aveți nevoie. Utilizăm strategii de marketing de ultimă generație pentru a evidenția caracteristicile unice ale proprietății dumneavoastră și pentru a atrage cumpărători calificați. Echipa noastră de profesioniști experimentați va crea un plan de marketing personalizat, care include fotografii profesionale, tururi virtuale, listări online pe platforme cu trafic ridicat și campanii promoționale țintite, pentru a vă asigura expunerea maximă a proprietății dumneavoastră.

 
 

3. Analiză de Piață și Evaluare:

Pretul corect este crucial atunci când vindeți sau cumpărați o proprietate de lux. Echipa noastră de experți realizează o analiză detaliată a pieței și o evaluare pentru a determina intervalul de preț optim pentru proprietatea dumneavoastră, în funcție de tendințele pieței, locație, facilități și alți factori relevanți. Acest lucru asigură faptul că veți obține un preț corect pentru proprietatea dumneavoastră sau veți lua o decizie de investiție informată.

Ne puteti contacta pe